Elk jaar organiseert Sint-Blasius een verwendag voor mensen met kanker. Dit jaar (2021) is deze verwendag op 21 oktober.

Wij, als organisators van de sneukeltochtgrembergen, schenken het geld, dat de mensen betalen om deel te nemen aan de sneukeltocht, integraal aan het ziekenhuis om deze verwendag mee te financieren 

Naar aanleiding van de Dag tegen Kanker, organiseert het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde een verwendag. "Niet alleen patiënten van het ziekenhuis, maar alle mensen met kanker en hun naasten worden eens extra in de watten gelegd", aldus Erika Brandt van het Dendermondse ziekenhuis. "Daarvoor hebben we verschillende workshops. Er is zelfs een heus verwensalon waar liefhebbers kunnen ontspannen bij een gelaatsverzorging en hand- of voetmassages." Bezoekers kunnen ook leren hoe ze zelf gezond, biologisch en origineel broodbeleg maken, vegetarisch eten en stijlvol make-up kunnen aanbrengen, voetreflexologie en deugddoende aroma's, zich laten maquilleren, juwelen creëren en tips leren om sjaaltjes te knopen en het gelaat te verzorgen. Ze kunnen ook proeven van alcoholvrije cocktails,gezonde hapjes en verse thee..                          Tussendoor is er muziek, een koffiehoek, infostanden en volksspelen. De verwendag is  een heel gezellig ontmoetingsmoment in het restaurant van het Sint-Blasiusziekenhuis.

 

 

     

    

    

 

 

2018 - website door Andy De Clercq